Reteta de baza pentru paste cu sos de smantana

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 400-500g paste (pastele din comert pot fi inlocuite cu taitei in casa, dintr-un ou sau doua si 300g faina).
  • Sos de smantana:
  • 50g parmezan ras,
  • putina nucsoara,
  • sare,
  • piper dupa gust.

Mod de preparare:

Turnati smantana intr-o oala si dupa ce o fierbeti vreo 5 minute, adaugati parmezanul. Lasati compozitia sa mai fiarba inca putin. Dupa aceea puneti si celelalte condimente si turnati sosul peste pastele fierbinti, fierte separat in apa cu putina sare.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.