Ingrediente:
- 400-500g paste (pastele din comert pot fi inlocuite cu taitei in casa, dintr-un ou sau doua si 300g faina).
- Sos de smantana:
- 50g parmezan ras,
- putina nucsoara,
- sare,
- piper dupa gust.
Mod de preparare:
Turnati smantana intr-o oala si dupa ce o fierbeti vreo 5 minute, adaugati parmezanul. Lasati compozitia sa mai fiarba inca putin. Dupa aceea puneti si celelalte condimente si turnati sosul peste pastele fierbinti, fierte separat in apa cu putina sare.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Sfaturi de vara pentru cei care vapeaza - June 25, 2018
- De ce nu au oamenii o parere buna despre videochat? - April 27, 2018
- Cum se face repatrierea in caz de accident auto? - March 8, 2018
Comentarii recente