Ingrediente:
- 1 castravete,
- 50g iaurt,
- 100g morcov,
- 200g smantana,
- 50g usturoi,
- 50g ulei,
- piper,
- sare dupa gust.
Mod de preparare:
Castravetele dat prin razatoarea mare cu tot cu coaja, se stoarce foarte bine, se amesteca cu iaurt, smantana, morcovul dat pe razatoarea mica si usturoiul. Dupa aceea se adauga uleiul. Toate se amesteca foarte bine. Se serveste cu friptura si garnitura de cartofi pai.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
1 Comment
andra
November 13, 2009este fffffffffff buna