Pasta frantuzeasca

kurtmann.ro

Ingrediente:

  • 1 ficat mare,
  • 3 linguri de unt,
  • 1 lingura mustar,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 ceapa tocata fin (sau rasa pe razatoarea mica),
  • 4 linguri de maioneza groasa,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel tocat.

Mod de preparare:

Un ficat mare fiert si macinat se amesteca cu 2-3 linguri bune de unt se adauga putin mustar, 1 lingura de smantana, 1 ceapa tocata fin, 3-4 linguri maioneza groasa. Se pune sare, piper, patrunjel tocat si se freaca pana ce pasta devine o alifie.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.