HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Mancare cu legume

Chiftelute din soia

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 2 cani soia fiarta si macinata, 1 cana pesmet, 1 capatana usturoi zdrobit, 1 lingurita boia, 1 lingurita cimbru, sare dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele,…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata Tsatsiki

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 castravete, 50g iaurt, 100g morcov, 200g smantana, 50g usturoi, 50g ulei, piper, sare dupa gust. Mod de preparare: Castravetele dat prin razatoarea mare cu tot cu coaja, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute manastiresti

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g carne de porc, 200g carne de vita, 100g costita afumata, 200g ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1 lingura bulion, 2-3 rosii mari de la borcan, 1 felie…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de castraveciori acri

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 3-4 castraveciori acri, 1 lingura faina, 2 cesti de apa, 1 pahar de smantana, 1 galbenus, sare, zahar dupa gust, 1 lingurita ulei. Mod de preparare: Castraveciori tocati marunt…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de dovleac si scortisoara

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g dovleac, 4 oua, 100g zahar, 100g pesmet, 25g unt, scortisoara macinata, nucsoara, praf de copt. Mod de preparare: Dovleacul curatat il dati pe razatoare. Bateti cu telul ouale…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 ceapa mare, 350g champignons, piper, 3 linguri ulei, 200ml smantana, un pumn de verdeata, 2-3 linguri vin alb, patrunjel pentru ornat. Mod de preparare: Curatati ciupercile si taiati-le…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Paine prajita cu pui si lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente pentru etapa de marinat: 4 piepturi de pui fara piele, 1 legatura patrunjel taiat marunt, 2 legaturi coriandru taiat marunt, 1 legatura scortisoara, 25g seminte coriandru, 50g chili, zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Reteta de baza pentru paste cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 400-500g paste (pastele din comert pot fi inlocuite cu taitei in casa, dintr-un ou sau doua si 300g faina). Sos de smantana: 50g parmezan ras, putina nucsoara, sare, piper…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Paste picante

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 400-500g paste, 20g margarina sau unt, 3-5 catei de usturoi pisati, 2 ardei iuti tocati, piper rosu, 1 conserva sardele, 300ml smantana, 50g parmezan ras, nucsoara, sare, piper. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de peste cu ardei gras

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 catel de usturoi, 1 ceapa, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras rosu, 500g file de crap (crap dezosat), 10g unt sau margarina, 1/2l concentrat…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Gulii gratinate

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 gulii mari (700g), 400g fasole verde, 200ml concentrat de legume (Vegeta + apa), 500g rosii, grasime pentru uns forma, 250ml frisca, 2 linguri coniac, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Snitel din piept de pui cu crusta

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii pe piept de pui (a 150g fiecare), sare, piper, 1kg cartofi, 1 catel de usturoi, 1 galbenus, nucsoara, 4 linguri ulei, 750g conopida, 10g…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 167 168 169 170 171 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.