HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3041 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pilaf grecesc

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 250g orez, aripioare sau pulpe de pui, 100g cascaval ras, sare, piper, ulei, 2 cepe, 1 lingura pasta de tomate, patrunjel verde tocat. Mod de preparare: Se pune carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Salate

Salate de fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Salata 1 Ingrediente: 3 mere, 3 pere, 5 caise, 2 ciorchini de struguri, 200g miez de nuca miere de albine (optional). Mod de preparare: Fructele se taie cubulete si adaugam…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos englezesc

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 3kg morcovi, 1kg ceapa, 30 de ardei grasi, 4 teline mari, 5kg rosii, sare, piper, zahar. Mod de preparare: Spalati zarzavaturile si dati morcovii impreuna cu telina pe razatoarea…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Maioneza rosie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 2 linguri mustar, 2linguri faina, 1 pahar ulei, sare, 1 lingura pasta de rosii. Mod de preparare: Se freaca mustarul cu faina si sarea, apoi se toarna alternativ cate…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Pasta frantuzeasca

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 ficat mare, 3 linguri de unt, 1 lingura mustar, 1 lingura smantana, 1 ceapa tocata fin (sau rasa pe razatoarea mica), 4 linguri de maioneza groasa, sare, piper,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Crema de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 catei de usturoi, otet din vin alb, 400g cartofi, 100ml ulei. Mod de preparare: Se curata 6 catei de usturoi mari si se lasa peste noapte in 200ml…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Drob de soia texturata

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 2 cani granula soia, 1 orez fiert, 1/2 cana nuci macinate, 1 cana sus de rosii, 1 lingurita cimbru, 2 linguri ulei, 2 cepe taiate marunt. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Chiftelute din soia

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 2 cani soia fiarta si macinata, 1 cana pesmet, 1 capatana usturoi zdrobit, 1 lingurita boia, 1 lingurita cimbru, sare dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele,…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata Tsatsiki

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 castravete, 50g iaurt, 100g morcov, 200g smantana, 50g usturoi, 50g ulei, piper, sare dupa gust. Mod de preparare: Castravetele dat prin razatoarea mare cu tot cu coaja, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute manastiresti

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g carne de porc, 200g carne de vita, 100g costita afumata, 200g ciuperci, 1 ceapa, 1 lingura bulion, 1 lingura bulion, 2-3 rosii mari de la borcan, 1 felie…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de castraveciori acri

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 3-4 castraveciori acri, 1 lingura faina, 2 cesti de apa, 1 pahar de smantana, 1 galbenus, sare, zahar dupa gust, 1 lingurita ulei. Mod de preparare: Castraveciori tocati marunt…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de dovleac si scortisoara

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g dovleac, 4 oua, 100g zahar, 100g pesmet, 25g unt, scortisoara macinata, nucsoara, praf de copt. Mod de preparare: Dovleacul curatat il dati pe razatoare. Bateti cu telul ouale…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 167 168 169 170 171 … 254 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.