HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Trigoane umplute cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 20 de trigoane):

  • 10 foi de placinta din comert
  • 2 morcovi
  • 200 g mazare
  • 2 galbenusuri
  • 100 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 g branza mozzarella
  •  200 ml ulei de floarea soarelui
  • sare si piper

Ceapa, catelul de usturoi si patrunjelul se toaca marunt, morcovii se rad pe razatoarea mare. Mazarea se fierbe timp de 10 minute in apa cu sare. Mozzarella se taie cubulete.  Legumele tocate, impreuna cu mazarea, se pun la calit intr-o lingura de ulei de masline pana se inmoaie si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se lasa compozitia sa se raceasca 5 minute, dupa care se amesteca cu un galbenus si cubuletele de mozzarella.

Foile de placinta se taie in doua si se aseaza pe fiecare bucata cate o lingura din compozitie. Foile se pliaza pe lungime formand un triunghi. Marginile se preseaza pentru a se lipi si se ung cu galbenus.

Se prajesc in tigaie in uleiul de floarea soarelui pana devin aurii. Se scot pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Se servesc calde.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Sandwich cu omleta cu morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Aperitive
  • Featured

Frigarui cu smochine si mozzarella pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.