Ingrediente (pentru 4 portii- 12 frigarui):
- 12 bete pentru frigarui
- 36 bilute de mozzarella sau 300 g de mozzarella
- 6 smochine mari sau 12 mici
- 5 linguri ulei de masline
- cateva frunze de busuioc proaspat
- sare si piper
Smochinele se spala si se taie in sferturi. Daca ati ales sa folositi mozzarella baton, taiati din acesta felii de jumatate de cm grosime. Se monteaza frigaruile pe bete alternand o bila sau o felie de mozzarella, un sfert de smochina si o frunza de busuioc, pana se umple frigaruia. In uleiul incins se rumenesc frigaruile intorcandu-le des, timp de 2 minute. Se scot pe un platou, se asezoneaza apoi cu sare si piper si se lasa sa se raceasca. Se pot servi ca aperitiv la masa de Craciun.
Pofta buna!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- 5 moduri de a te simti mai bine ca femeie in fiecare zi - August 9, 2022
- Care sunt avantajele de a deveni antreprenor? - August 8, 2022
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
Comentarii recente