HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Paste si pizza

Spaghetti a la Ricotta

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 700g spaghetti,
  • 3 vinete,
  • 1kg rosii,
  • 200g cascaval,
  • 3 capatani de usturoi,
  • 1 buchetel busuioc,
  • 200ml ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Introduceti rosiile circa 1 minut in apa clocotita pentru a le putea curata usor de coaja. Dupa ce le-ati decojit, taiati-le bucatele si puneti-le sa se caleasca intr-o cratita cu putin ulei, adaugand usturoiul si busuiocul taiate fin, sare, piper. Lasati-le sa fiarba circa 15 minute. In acest timp, taiati vinetele in cubulete si caliti-le rapid in restul de ulei. Pe o hartie absorbanta, lasati-le putin sa se scurga si apoi adaugati-le peste sosul de rosii, alaturi de care se vor fierbe inca 5 minute. Intr-o cratita mare cu apa clocotita, sarata si 1 lingura de ulei puneti spaghetti si lasati-le sa fiarba 6-8 minte, in functie de gustul dumneavoastra. Cand sunt gata fierte, se pun intr-o strecuratoare, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa 5 minute sa se scurga. Intr-un vas Jena cald se pun spaghetti si se amesteca cu sosul de rosii si vinete, in care ati adaugat cascaval.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sosuri

Sos de smantana cu mazare

  • Eduard Nedelcu
  • August 1, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • March 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza
  • Salate

Salata de paste cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 23, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Paste si pizza

Pizza Diavola

  • Eduard Nedelcu
  • November 13, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.