Ingrediente (pentru 4 portii):
- 300 g de paste spaghetti
- 200 ml de smantana dulce
- 200 g de somon afumat
- 30 g de unt
- 1 legatura de patrunjel
- 1 pahar de vin alb
- 1/2 lingurita de zahar
- sare si piper
Pastele se fierb al dente maxim 10 minute in apa cu sare. Somonul se taie fasii subtiri sau cubulete, cum preferati. Untul se topeste intr-o tigaie si se adauga peste el bucatile de somon. Dupa 2-3 minute, se toarna vinul si se lasa la foc mic sa se evapore. Se adauga apoi si smantana si patrunjelul tocat marunt, sare si piper si se fierbe totul timp de 5 minute. Se adauga peste aceasta compozitie pastele scurse, se amesteca si se lasa pe foc inca putin. Se scot pe farfurie si se servesc calde.
Pofta buna!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente