HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din peste si fructe de mare

Somon cu sos de stridii si ciuperci

  • September 10, 2008
  • 2 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 750 g somon file
  • 8 felii lungi de bacon
  • 350 g ciuperci
  • 3 catei mari de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/4 pahar (55 ml) sos de stridii (oyster sauce)
  • 125 ml apa
  • 15 g unt

Mod de preparare:

Se taie somonul in 4 bucati si se inveleste fiecare bucata intr-o felie de bacon. Sosul este suficient de sarat si nu aveti nevoie sa puneti sare la peste. Se pune fileul intr-o tava cu putina apa pe fund si se da la cuptor 20 de minute pana se rumeneste usor.
Se taie celelalte 4 felii de bacon in bucatele de 1–2 cm. Se pun la prajit in tigaie ca sa se topeasca grasimea. Aveti grija sa nu devina crocante. Se pastreaza o lingura de grasime in tigaie, restul se arunca. Separat se pun la fiert 125 ml de apa.
Intre timp se taie usturoiul si ciupercille bucatele mici (taiati-le la fel cum taiati ceapa). Se pun peste bacon si grasimea lasata de acesta si se calesc. Daca nu e suficienta grasime, puneti putina apa.
Se taie frunzele de la ceapa in bucatele de 2 cm, iar patrunjelul se toaca marunt.
Dupa ce s-au calit ciupercile, se pune si sosul de stridii amestecat cu apa fiarta. Se aduce la punctul de fierbere. Daca vi se pare ca nu e suficient de gros mai lasati-l putin sa fiarba.
Se da focul la minim si se pun ceapa si patrunjelul. Se amesteca un minut. Se stinge focul si se pune untul. Se amesteca pana se topeste.
Se pune peste peste si se serveste fierbinte

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • peste

Previous Article
  • Sosuri

Sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 9, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Sosuri

Sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • September 10, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de pastrav cu legume sote

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Creveti in sos de vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scoici cu sos de curry

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.