Ingrediente:
- 1kg rosii,
- 1 ceapa,
- 2 catei de usturoi,
- 3 linguri ulei de masline,
- 2 linguri bulion,
- sare,
- piper,
- 1 legatura papadie,
- 3 linguri parmezan ras.
Mod de preparare:
Opariti rosiile, curatati-le de pielita si seminte, apoi taiati-le in bucati mici. Curatati si tocati ceapa si usturoiul, apoi caliti-le in uleiul de masline, adaugati bulionul si bucatile de rosii. Condimentati puternic cu sare si piper, apoi lasati sa fiarba pana se ingroasa.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente