HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel cu varza de Bruxelles

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 4 felii de carne (a 150g fiecare),
  • sare,
  • piper,
  • grasime pentru prajit,
  • 2 felii de sunca de Praga (100g),
  • 4 felii cascaval (150g),
  • 750g varza de Bruxelles (congelata),
  • 1/2 lingurita de chimen,
  • 1 ceapa,
  • 2 mere,
  • 20g unt sau margarina.

Mod de preparare:

Se spala carnea, se sterge, se sareaza, se pipereaza si se prajeste in grasimea incinsa cate 3 minute pe fiecare parte. Pe fiecare bucata de carne se pune 1/2 felie de sunca, o felie de cascaval, se acopera cu capac si se lasa sa se topeasca. Se pune carnea deoparte, la cald. Varza de Bruxelles se fierbe 10 minute in apa sarata (putina ) cu chimen. Se taie ceapa cubulete, se taie merele (curatate de miezul lemnos) felii si se calesc in grasimea incinsa. Se adauga varza de Bruxelles scursa bine, se caleste si ea si se serveste impreuna cu carnea prajita cu sunca si cascaval.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste marinat

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura la tava

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.