HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 2 pulpe de miel (de 1 kg fiecare),
  • 1,2 kg cartofi (nesfaramiciosi),
  • 100 g unt,
  • 150 ml smantana subtire,
  • o lingura mustar,
  • o legatura de busuioc,
  • o legatura de patrunjel,
  • 10 frunze de salvie,
  • 1/2 legatura de marar,
  • ulei de masline,
  • sare si piper.

Mod de preparare:

Se taie marunt ierburile, se amesteca cu sase linguri de ulei si se adauga sare si piper. Cu amestecul acesta se ung pulpele de miel, se infasoara in folie de aluminiu si se lasa noaptea la rece. A doua zi, se incinge cuptorul la 220 grade Celsius. Se curata cartofii, se taie in patru (pe lung), se baga in apa sarata clocotita, se lasa 5 minute, apoi se scurg. Se indeparteaza ierburile de pe pulpele de miel (se pun de-o parte impreuna cu marinata). Se asaza carnea intr-o tava, inconjurata de sferturile de cartofi, se adauga un pahar de apa si se baga 20 de minute la cuptor (daca preferati carnea bine facuta, lasati-o 25-30 de minute). Se scoate tava din cuptor, se infasoara pulpele intr-o folie dubla de aluminiu si se lasa sa stea asa 5 minute inainte de a le taia felii. In acest timp, se mixeaza ierburile si marinata (puse de-o parte), se toarna intr-un bol impreuna cu untul taiat bucatele, mustarul si smantana, se adauga sare si piper si se amesteca bine. Se pune sosul astfel obtinut la incalzit (pe baie de apa) si se serveste impreuna cu feliile de carne si cartofi, preparati la cuptor impreuna cu friptura.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Gustari reci

Aperitiv cu rosii si ardei

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute de primavara

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.