HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Prajitura la tava

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 350g faina,
  • 8 linguri suc de lamaie,
  • 50g stafide,
  • 100g mei macinat,
  • 50g faina de hrisca,
  • 43g drojdie,
  • 60g unt,
  • 250ml lapte,
  • sare,
  • 100ml suc de mere,
  • 1 ou,
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie,
  • 100g fulgi de migdale,
  • 1 lingura scortisoara,
  • 2kg mere acrisoare,
  • 150 crema de branza,
  • 125ml smantana dulce.

Mod de preparare:

1.Amesteccati faina, meiul macinat si faina de hrisca. Faceti o adancitura in mijlocul aluatului si puneti drojdia sfaramata. Amestecati cu putin lapte si cu faina, apoi lasati aluatul 15 minute acoperit. Framantati aluatul dospit cu restul de lapte, “ din sucul de mere, oul, sarea, coaja rasa de lamaie, “ din lingurita de scortisoara si untul. Lasati acest amestec 30 de minute la loc cald.

2. Ungeti o tava cu ulei si presarati-o cu pesmet. Framantati inca o data aluatul dospit, intindeti-l bine si mai lasati inca 15 minute la cald.

3. Incingeti cuptorul. Spalati si decojiti merele, taiati-le in felii subtiri, apoi stropiti-le cu zeama de lamaie. Amestecati-le cu stafidele si cu fulgi de migdale, presarati masa de mere peste aluat si dati totul 30 de minute la cuptor. Amestecati crema de branza cu o jumatate de suc de mere, cu scortisoara si smantana dulce, apoi ungeti prajitura. Dati totul la cuptor 30 de minute.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel cu varza de Bruxelles

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta fina cu mere feliate

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.