HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 2 kg pulpa de miel,
  • 1/4 ceasca salvie proaspata taiata mai mare,
  • 2 linguri tarhon verde taiat mai mare,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 ceapa potrivita tocata marunt,
  • 1-2 linguri ulei,
  • 2 cesti vin alb,
  • 1/4 ceasca zeama concentrata de pui (Knorr+apa).

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius si se curata carnea de pielite si grasime. Tarhonul, salvia, usturoiul si uleiul se amesteca 30 de secunde in mixer pana ce devin pasta. Cu aceasta pasta se freaca carnea pe toate partile, se aseaza intr-o tava mai adanca, se toarna peste ea putina apa, se da la cuptor si se coace – fara capac – o ora si un sfert. Se scoate pe un fund de lemn, se inveleste cu o folie de plastic si se lasa 10 minute inainte de a o taia. Tava in care s-a rumenit carnea se pune pe foc, peste zeama de la friptura se toarna vinul si zeama de carne, se amesteca bine (dezlipind si ceea ce s-a prins de fund), se da focul mic si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Sosul astfel preparat se serveste impreuna cu pulpa de miel taiata fasii.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Placinta simpla din aluat fraged (nisipos)

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

But de miel in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarmalute de primavara

  • Eduard Nedelcu
  • June 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.