HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Retete de sarbatori

Racitura

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • un rasol de vaca,
  • doua tacimuri de pasare,
  • doua picioare de porc,
  • zarzavat pentru supa,
  • sare,
  • piper boabe,
  • un gogosar murat,
  • usturoi.

Preparare:

Picioarele de porc se pirlesc pe foc viu, se rad cu lama cutitului, se freaca bine cu malai si se spala in mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc si tacimurile de pasare se pun intr-un vas mare cu 10 l de apa. Se fierb la foc potrivit in vasul descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adauga zarzavatul de supa, curatat si spalat, taiat felii mari si o lingura de sare. Cind carnea se desprinde de pe os se scoate zarzavatul si se lasa deoparte. carnea se curata de pe oase, se imparte in mod egal si se pune in farfurii. fiecare farfurie se garniseste cu felii de morcov fiert si de gogosar murat, apoi se acopera cu zeama in care a fiert carnea, amestecata cu mujdei de usturoi strecurat. Farfuriile se umplu cu zeama si se lasa la rece pentru ca gelatina sa se prinda. Se incearca puterea de coagulare inainte de adauga zeama de carne, luand o lingura de zeama si lasind-o la frigider. daca zeama se coaguleaza repede, nu mai are nevoie de nici un adaos. In caz contrar se fierb citeva foi de gelatina alimentara, se lasa sa se raceasca si se adauga in zeama de carne. Racitura sta la rece de pe o zi pe alta.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de porc

Purcel de lapte

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de pasare

Rata umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Paste Fericit

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori
  • Salate

File de porc si salata de sfecla rosie cu hrean

  • Eduard Nedelcu
  • June 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Retete de Paste

  • Eduard Nedelcu
  • June 17, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Retete de sarbatori

Retete pentru masa de Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • December 20, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Mere coapte festive

  • Eduard Nedelcu
  • December 9, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare cu legume
  • Retete de sarbatori

Sarmale vegetariene pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • December 9, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Cozonac vegetarian

  • Eduard Nedelcu
  • December 9, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Retete de sarbatori

Muschi de vita cu sos de mustar pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.