HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Quiche cu mozzarella si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 portii): 

Foitaj:

150 g faina alba

150 g margarina

70 ml apa

sare

Umplutura:

300 g ciuperci champignon sau hribi

150 ml lapte

100 ml smantana

2 oua

100 g mozzarella

5 linguri parmezan ras

4 linguri ulei de masline

1 catel de usturoi

1 lingura patrunjel

sare si piper

Pentru a prepara foitajul, se framanta faina cu apa si sarea pana cand se obtine un aluat omogen care se lasa acoperit 20 de minute. Se intinde o foaie din aluat in forma de patrat. In centru se pune margarina taiata bucati mici, apoi se pliaza marginile aluatului spre interior, ca si cum ai face un pachet. Se intinde din noi foaia pentru a se omogeniza cu margarina. Se acopera aluatul si se lasa 5 minute la frigider. Se scoate aluatul si se intinde intr-o foaie patrata cu grosimea de 1 cm.

Pentru a prepara umplutura, se calesc ciupercile in uleiul de masline, impreuna cu usturoiul zdrobit, sare si piper.

Mozzarella se taie cubulete, ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca cu parmezanul, smantana, patrunjelul tocat. Toate ingredientele se amesteca bine.

Aluatul se intinde intr-o forma de tarta si se aseaza deasupra compozitia. Se coace in cuptor la 200 grade timp de 35 de minute. Se lasa sa se raceasca inainte de a se servi.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Paste si pizza

Pizza cu ton si ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Mere coapte cu cereale

  • Eduard Nedelcu
  • November 14, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.