Probleme cunoscute pentru iPhone 7

Probleme cunoscute pentru iPhone 7

In ciuda faptului ca au fost lansate inca din anul 2016, dispozitivele iPhone 7 inca sunt la mare cautare, iar multi fani iPhone, abia daca reusesc sa treaca de la generatii mai vechi de iPhone, la acest model.

Dispozitivele iPhone 7 au inca preturi foarte mari, si de obicei functioneaza fara probleme. Fireste, exista si mici exceptii, iar unele telefoane ajung in service, dintre acestea cele mai multe necesitand o inlocuire ecran iPhone 7. Atunci cand telefoanele necesita o inlocuire ecran iPhone 7, in majoritatea cazurilor, utilizatorii se fac vinovati de acest lucru, pentru ca au fost neglijenti.

Exista insa si alte probleme cunoscute pentru iPhone 7, despre care vom discuta in urmatoarele randuri. Toate aceste probleme insa pot fi remediate de utilizatori, sau in cel mai rau caz, de catre specialistii dintr-un service gsm.

Probleme cu camera iPhone 7

La fel ca orice pentru un oricare alt dispozitiv, camera iPhone poate sa functioneze defectuos din cand in cand. De cele mai multe ori, se observa ca camera afiseaza un ecran negru in locul vizualizarii. Aceste probleme cu iPhone 7 legate de camera sa pot fi rezolvate prin actualizarea dispozitivului sau dupa restaurarea acestuia

ID-ul iPhone 7 Touch nu functioneaza

Se recomanda sa adaugati o noua amprenta pe dispozitivul dvs. la fiecare sase luni. Exista momente in care chiar si dupa acest lucru, ID-ul Touch al dispozitivului dvs. poate functiona defectuos. Cea mai buna modalitate de a-l repara este accesand Setari> Atingeti ID si parola si stergand amprenta veche. Acum, adaugati o noua amprenta si reporniti dispozitivul pentru a remedia aceasta problema.

3D Touch nu este calibrat

Ecranul tactil al dispozitivului dvs. poate functiona defectuos din cauza unui software sau a unei probleme hardware. Daca ecranul nu este spart fizic, in spatele acestuia ar putea exista o problema legata de software. Puteti accesa Setari> General> Accesibilitate> 3D Touch si incercati sa-l calibrati manual.

Supraincalzire

IPhone-ul dvs. se poate supraincalzi din cauza unei varietati de factori, de la o utilizare excesiva pana la a fi lasat in soarele cald. De asemenea, se poate incalzi din cauza unei probleme cu software-ul iPhone sau o aplicatie pe care o utilizati. Credeti sau nu, carcasa dvs. iPhone poate fi chiar de vina, asa ca exista cateva lucruri pe care le puteti incerca atunci cand iPhone-ul dvs. se supraincalzeste.

Scoateti carcasa iPhone-ului. Un accesoriu greu poate provoca supraincalzire. Eliminati-l timp de cateva zile pentru a vedea daca acest lucru rezolva problema dvs. de supraincalzire.

Verificati sa va asigurati ca aplicatiile pentru iPhone nu se prabusesc in fundal. Aplicatiile de blocare pot provoca supraincalzirea lenta a iPhone-ului. Accesati Setari > Confidentialitate > Analytics > Date analitice pentru a vedea ce aplicatii se prabusesc cel mai des.

Verificati aplicatiile care va scurg bateria iPhone 7. Puteti gasi o lista cu aceste aplicatii in Setarile dvs. in Baterie. Daca exista o aplicatie care elimina viata de pe iPhone, o vei vedea. Stergeti-l si gasiti o alternativa.

Verificati conexiunea la retea. IPhone-ul dvs. cauta un semnal? Acest lucru poate provoca supraincalzire. Incercati sa rotiti telefonul in modul avion sau sa opriti Wi-Fi pentru a vedea daca caldura este redusa.

Dezactivati actualizarea aplicatiei de fundal. Cand toate aplicatiile dvs. continua sa reimprospateze in acelasi timp, procesorul dvs. pentru iPhone 7 poate trece in overdrive.

Acestea sunt asadar cateva dintre problemele comune ale dispozitivelor iPhone 7. De regula, ele pot fi remediate de catre utilizatori, insa exista si situatii cand este necesar ca telefoanele sa ajunga in service.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.