Jocuri pe telefon care au atras milioane de utilizatori

Jocuri pe telefon care au atras milioane de utilizatori

Daca vrei sa te joci pe telefon, ar trebui sa incepi cu o baterie de buna calitate si noi iti recomandam serviciile oferite de inlocuire baterie iPhone un service in care vei gasi cele mai bune produse si servicii.

Harry Potter Secret at Hogwarts

Secret at Hogwarts este un joc pentru mobil cu Harry Potter dezvoltat de Jam City, creatorii lui Futurama si Family Guy. Este, de fapt, un joc de rol in care joci ca elev la Scoala Hogwarts de Vrajitorie si Magie din anii 1980. Dupa ce vei fi repartizat in casa ta, poti invata sa iti invoci Patronus-ul si, mai ales, sa rezolvi multe puzzle-uri. Jocul contine multe personaje din saga Harry Potter si iti permite sa personalizezi aspectul avatarului tau.

Call of Duty Mobile

Seria Call of Duty Mobile este o necesitate atunci cand vine vorba de shootere la prima persoana. Jocul este disponibil pe smartphone-uri cu Call of Duty Mobile si preia tot ce stim deja bine, mai ales cu atmosfera militara. Este un joc free-to-play foarte bun, al carui model de afaceri se bazeaza pe Game Pass, achizitiile din aplicatie popularizate de Fortnite Battle Royale. Jocul a fost aclamat la lansare pentru sistemul sau de sunet si pentru gameplay-ul sau nervos bine adaptat.

Tokaido

In versiunea sa traditionala, Tokaido are deja o anumita poezie. In versiunea digitala, acest lucru este imbunatatit si mai mult de grafica atent conceputa si de muzica linistitoare. Acest joc te duce in Japonia medievala, pe drumul de la Edo (acum Tokyo) la Kyoto. Aici, sunteti incurajati sa nu va grabiti si sa profitati la maximum de aceasta calatorie initiatica de-a lungul Marii de Est.

Exista zeci de opriri de-a lungul drumului, sub forma de restaurante, magazine de suveniruri si izvoare termale – in general, doi jucatori nu se pot opri in acelasi timp la aceeasi oprire. In fiecare locatie, vi se va cere sa efectuati anumite actiuni (descoperirea unui peisaj, intalnirea cu alti calatori etc.) care va vor aduce puncte. Persoana care are cele mai multe puncte la finalul calatoriei castiga jocul, dar exista cateva subtilitati.

Dupa cum am spus, trebuie sa te opresti in diferite etape pentru a obtine puncte. Asadar, nu are rost sa te grabesti pana la capatul drumului, chiar daca jucatorii sunt liberi sa se deplaseze, atata timp cat nu se intorc pe urmele lor. La fiecare tur, jucatorul de pe ultima pozitie incepe. Prin urmare, daca i-ar fi luat un avans prea mare, i-ar fi permis sa inscrie cu usurinta o multime de puncte. Luati-va timp pentru a va contempla imprejurimile, dar fiti in cautarea unei strategii mai bune decat celelalte.

Ticket To Ride

Un alt joc axat pe minunata lume a trenurilor: Ticket To Ride. Trebuie sa va faceti compania si reteaua sa prospere in fata concurentilor. La inceputul jocului, vei primi un obiectiv secret, iar pentru a-l indeplini, vei avea la dispozitie in fiecare tur carti noi, care se diferentiaza prin culoarea lor. Aceste carti va permit sa achizitionati linii de cale ferata de aceeasi culoare.

Jucandu-ti bine cartile, poti bloca liniile adversarilor, conectand in acelasi timp punctele importante pentru cresterea imperiului tau. Ticket to Ride este un joc perfect pentru a trece timpul in mod placut si este unul dintre jocurile preferate ale editorilor.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.