Cum poti traduce un text cu ajutorul telefonului tau?

Cum poti traduce un text cu ajutorul telefonului tau?

Comunicarea poate fi o adevarata provocare, mai ales atunci cand vine vorba de dialogul cu persoane din tari straine, unde nu se vorbeste o limba de circulatie internationala.

Totusi, daca doresti sa traduci rapid si eficient anumite texte, atunci poti sa folosesti chiar telefonul tau, pentru a putea ajunge sa intelegi in cel mai scurt timp ceea ce ti se transmite. In acest mod, vei putea comunica mult mai usor cu persoanele cu care te intalnesti de-a lungul calatoriei tale. De cele mai multe ori, prin simplul fapt ca instalezi o aplicatie, vei putea sa te descurci in tarile pe care tu le vizitezi.

  1. Translate

Translate este o aplicatie care e oferita de Google, iar de cele mai multe ori aceasta ofera suport in mai multe limbi. Totusi, in cazul in care nu te-ai descurcat cu anumite texte, atunci aceasta poate fi cea mai potriivta aplicatie pentru tine, datorita faptului ca prezinta si o serie de functii esentiale pentru o traducere corecta, incat tu sa o poti intelege cat mai bine.

De altfel, este important de mentionat si faptul ca pe Translate vei avea posibilitatea de a fotografia textele, in asa masura incat sa ti se ofere o traducere instanta, fara a fi nevoie ca tu sa tastezi manual.

Mai mult de atat, in cazul in care te-ai decis sa inveti cuvinte noi, atunci aplicatia iti sta la dispozitie prin pronuntarea naumitor cuvinte. In acest mod, te vei putea intoarce din calatoria ta cunoscand anumite cuvinte. Intrati pe inlocuire display Nokia daca aveti nevoie de un display nou pentru ca cel vechi e zgariat.

Mai mult de atat, aceasta aplicatie ofera o interfata extrem de interesanta, fapt pentru care oricine poate sa o foloseasca. Pictogramele sunt intotdeauna clare si explicite, astfel incat intreaga experienta sa fie una extrem de placuta in momentul in care aplicatia este utilizata.

  • Dictionare

Exista mai multe tipuri de dictionare virtuale, iar acestea pot fi gasite cu usurinta mai ales atunci cand vine vorba de softuri care se regasesc pe App Store si Magazin Play. Poti gasi aici numeroase tipuri de dictionare, in diferite limbi.

De cele mai multe ori, dictionarele virtuale se aseamna cu cele clasice, insa sunt mult mai usor de utilizat, deoarece acestea nu necesita cautare manuala. Doar printr-un simplu tap vei putea gasi cuvintele care doresti sa fie traduse in limba ta natala.

De altfel, in prezent vei putea gasi in mediul online dictionare bilingve, nemaifiind nevoie sa investesti in mai multe produse.

  • Browser

In cazul in care doresti sa traduci rapid un text, atunci ai nevoie doar de browserul tau instalat pe telefon. Majoritatea browserelor de pe mobil au optiunea sa traduca in mod automat textele care sunt afisate. In acest mod, vei avea posibilitatea de a citi direct textuul tradus.

Printre aplicatiile care pot face acest lucru se numara Google Chrome, dar si Opera si Safari. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai update la aplicatie pentru o experienta mult mai placuta in mediul virtual. In acest mod te vei putea bucura de diferite tipuri de continut care se gasesc in mediul online.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.