HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Pasca din aluat de cozonac cu crema de branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 750gr. branza de vaci,
  • 100gr. unt,
  • 200ml smantana groasa,
  • 50gr. gris,
  • 30g faina,
  • 200g zahar,
  • 5 oua,
  • ½ lingurita de sare,
  • 50-100g stafide,
  • 30ml rom,
  • coaja de lamaie.

Mod de preparare:

Branza se omogenizeaza ca o crema, cu galbenusurile, adaugandu-se untul moale, smantana, sarea, grisul, faina, coaja de lamaie, stafidele betivite in rom. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si romul ramas batandu-se spuma in continuare, pana cand se intareste din nou, apoi se desarta peste branza, amestecand usor cu telul prin rasturnarea lor dar nu prea mult. Intr-o cratita de 3l ( sau  tava smaltuita mai mica cu marginea mai inalta) sau 2 forme rotunde(cratite de 11/2Kg) unse cu unt sau margarina solida, se pune o foaie de aluat de cozonac cu grosimea de 2cm. Pe margine se aseaza o cununa impletita din 4 suluri cu grosimea  unui creion sau 2 suluri cu grosimea de 2 creioane se impletesc si se preseaza pe pereti cratitei. Se aseaza branza in mijloc si se face un gratar din suluri de aluat de 5-6 mm grosime, asezate la o distanta de 3cm. Deasupra se ung cu un ou pentru aspect.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Muraturi

Castraveti in saramura

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.