HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 1 pachet aluat fraged,
  • 400 ml lapte,
  • 300 ml frisca nebatuta,
  • 3 oua,
  • 150 g zahar,
  • 1 baton de vanilie,
  • 4 linguri Maizena (Zeamil),
  • unt cat o nuca pentru uns forma.

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 200 grade Celsius si ungeti cu unt o forma de tarta. Intepati aluatul din loc in loc cu o furculita si asezati-l in forma cu partea intepata in jos. Taiati batonul de vanilie in doua (pe lung) si radeti miezul cu un cutit. Bateti ouale cu zaharul pana ce incep sa se albeasca, adaugati zeamilul, miezul de vanilie si pe urma laptele si frisca, batand usor cu telul ca sa nu faca spuma. Turnati compozitia in forma, tineti-o 30 de minute la cuptor, reduceti temperatura la 180 grade Celsius si lasati tarta sa se coaca inca o jumatate de ora. Serviti-o calduta sau rece.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Prajitura caramel

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort cu branza de vaci si caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 2, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de napolitane

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.