HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • ½ kg de carne de vaca,
  • 2 cepe,
  • 2 oua,
  • ½ ceasca mare de lapte,
  • o lingura de ulei,
  • 6 catei de usturoi,
  • o lingura pasta de rosii,
  • ½ lingurita de faina,
  • o lingura cu virf de unt,
  • pesmet.

Mod de preparare:

Tocati ceapa si puneti-o intr-o cratita cu unt sau cu ulei, asezati deasupra carnea taiata felii, acoperiti vasul si lasati pe foc mic. Turnati apoi pasta de rosii, dezlegata cu apa calda, adaugati usturoiul taiat, puneti sare dupa gust, apoi faina si o ceasca de apa fierbinte. Acoperiti vasul si lasati sa fiarba pina cind apa scade la jumatate. Luati vasul de pe foc; cind carnea s-a racit, treceti-o prin masina de tocat. Deasupra turnati sosul legat si trecut prin strecuratoare. Bateti ouale, adaugati laptele si combinati cu carnea tocata. Ungeti o cratita cu ulei, tapetati-o cu pesmet, turnati compozitia si puneti vasul sa fiarba in cuptor, asezind cratita peste un vas cu apa ce clocoteste. Cind budinca s-a copt, rasturnati-o pe un platou si serviti-o cu sote de legume.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel parizian

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.