HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Mancare chinezeasca

Cubulete de peste dulci acrisoare

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 400 gr biban file,
  • sucul de la o jumatate de lamaie,
  • 2 linguri de sos de soia si doua linguri de otet,
  • sare,
  • piper alb macinat,
  • coriandru,
  • chimion macinat,
  • ghimbir pudra (cate un varf de cutit),
  • zahar dupa gust,
  • patru linguri de ulei de arahide pentru prajit,
  • un ou batut,
  • 2 linguri si jumatate de amidon de porumb,
  • 2 morcovi taiati romburi,
  • 50 gr de mazare congelata,
  • o jumatate de ceapa taiata cubulete,
  • 150 gr de rosii pasate.

Mod de preparare:

Pestele file se taie in cubulete, se stropeste cu suc de lamaie, sos de soia si otet, se lasa scurt sa se patrunda, se scoate din marinata, se condimenteaza cu sare, piper, celelalte condimente si zahar, dupa gust. Uleiul se infierbanta intr-un vas Wok, cubuletele de peste se dau prin ou apoi prin amidon, se prajesc in ulei se scot si se pastreaza calde. In uleiul ramas se prajesc legumele, amestecand. Se toarna marinata si tomatele pasate si totul se pune la fiert. Se adauga cubuletele de peste in sos si se mai da un clocot.

Mod de servire:

Se potrivesc cu taitei de orez fierti.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de porc

Umplutura cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare chinezeasca

Cubulete de peste prajit

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Mincare chinezeasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Sos chinezesc

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Salata chinezeasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Salata chinezeasca dulce-acrisoara

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Pui Szechuan

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Pui Szechuan rapid

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Rata lacuita

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Mancare chinezeasca

Pui in sos dulce-acrisor

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.