Ingrediente (pentru 6 portii):
- 6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei),
- 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti,
- 1 cana de morcovi taiati,
- 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete,
- 2 legaturi de ceapa verde,
- 3 linguri de usturoi tocat,
- 1/4 pahar apa,
- 4 linguri sos de soia,
- 4 linguri otet,
- 4 linguri amidon de porumb,
- 4 linguri zahar.
Mod de preparare:
Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic.
Mod de servire:
Se serveste cu orez la aburi.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente