Pui Szechuan

kurtmann.ro

Ingrediente (pentru 6 portii):

  • 6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei),
  • 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti,
  • 1 cana de morcovi taiati,
  • 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 3 linguri de usturoi tocat,
  • 1/4 pahar apa,
  • 4 linguri sos de soia,
  • 4 linguri otet,
  • 4 linguri amidon de porumb,
  • 4 linguri zahar.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic.

consultanta Dan Bradu

Mod de servire:

Se serveste cu orez la aburi.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.