Ingrediente:
- 2 piepturi de pui intregi sau 4 jumatati de piept de pui,
- 3 linguri amidon,
- 1 lingura ulei,
- 3 catei usturoi tocati,
- 5 linguri sos soia,
- 1,5 linguri otet alb de vin,
- 6 cepe verzi taiate in bucati de 2-3 cm,
- 1/4 pahar apa,
- 1 lingurita zahar,
- 1/8 lingura piper cayenne (se poate substitui cu ardei rosu iute pisat sau boia iute).
Mod de preparare:
Se curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se incingeti uleiul in wok sau tigaie si se adauga puiul si usturoiul. Cind puiul e putin rumenit, se adauga sosul de soia, otetul, zaharul si apa. Se acopera si peste 3 minute se adauga ceapa verde si ardeiul rosu. Se mai lasa 2 minute pe foc.
Mod de servire:
Se serveste cu orez la aburi.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- De ce merita sa cumparati un smartwatch in anul 2021? - January 14, 2021
- Cum ne petrecem Craciunul in acest an? - December 18, 2020
- Cele mai bune aplicatii de chat pentru iPhone - December 15, 2020
Comentarii recente