HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Clatite cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

Pentru aluat:

  • 100ml lapte,
  • 100g faina,
  • 2 oua,
  • 1 cubulet de unt.

Pentru umplutura:

  • 200g carne fiarta de pui,
  • 200g telemea de vaca,
  • 300g pulpa de rosii,
  • 1 ceapa,
  • 1 buchet de busuioc,
  • 50g muschiulet (sau sunca) afumata,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Cerneti faina, faceti in mijloc o adancitura si spargeti cele doua oua. Amestecati usor, apoi adaugati laptele putin cate putin pana se obtine o pasta care curge. Preparati umplutura: taiati carnea de pui, dupa ce ati fiert-o. Curatati ceapa, spalati busuiocul si taiati-le foarte fin. Amestecati toate ingredientele cu sare si piper si adaugati pulpa de rosii taiata marunt, din care pastrati putin pentru decoratie. Taiati muschiuletul si branza in cubulete mici, apoi adaugati-le la amestec. Incalziti o tigaie, ungeti-o cu unt si coaceti clatitele. Pe masura ce acestea sunt gata, le umpleti si le puneti intr-o tava, la cald. La sfarsit, decorati clatitele cu busuioc si pulpa de rosii. Serviti-le calde.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Guguluf cu stafide

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc

Chiftele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.