HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • cap, coada, bucati de carne de miel,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 patrunjel,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri smintina,
  • 1 ou,
  • 2-3 linguri orez,
  • ceapa verde,
  • patrunjel,
  • leustean verde,
  • sare,
  • 1 l bors.

Mod de preparare:

Capul, coada si carnea de miel se pun la fiert in apa cu sare, ca dupa ce incepe sa fiarba sa luam spuma. Cind carnea este fiarta, se scoate din oala, iar supa ramasa se strecoara. In aceasta supa se lasa la fiert ceapa morcovul si patrujelul tocate marunt. Cind sint gata se adauga orezul si se continua fierberea. Separat se fierbe borsul, care se adauga apoi peste zarzavat. In oala se pune carnea si se sareaza dupa gust. Smintina se amesteca bine cu galbenusul de ou si cu putin bors si dupa aceea se pune in oala. La sfirsit se pune verdeata tocata marunt, iar oala se va acoperi cu un capac.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Cozonac cu mac

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie
  • Retete de sarbatori

Drob de miel

  • Eduard Nedelcu
  • September 3, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de carote

  • Eduard Nedelcu
  • July 24, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa a la Izalina

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

"Drob" frantuzesc

  • Eduard Nedelcu
  • June 28, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Miel "Lancashire"

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Mancare de miel cu vinete

  • Eduard Nedelcu
  • June 27, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

  • Eduard Nedelcu
  • June 26, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.