HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi prajiti cu varza acra

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 200g varza acra,
  • 75g cascaval,
  • 2 felii ananas (conserva),
  • 8 felii salam,
  • 1 lingurita chimen,
  • 1 kg cartofi rosii,
  • 2 cepe,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • 3 linguri faina,
  • 200ml ulei.

Mod de preparare:

Varza se toaca, cascavalul se taie cuburi, ananasul se taie felii, iar salamul se taie fasii. Totul se amesteca si se condimenteaza cu chimen. Se curata cartofii, se spala si se rad mare. Se curata ceapa si se toaca. Se amesteca impreuna ouale, cartofii, sarea, piperul si faina. Cuptorul se incinge la 175ºC. Se incinge uleiul si se iau din acest amestec, pe rand, 8 chiftelute de cartofi care se prajesc timp de circa 5 minute pe fiecare parte, pana ce se rumenesc. Se aseaza apoi pe o tava si se repartizeaza  deasupra amestecul de varza. Se incalzesc circa 8 minute la cuptor. Se aranjeaza pe 4 farfurii incalzite in prealabil si se orneaza cu patrunjel si felii de castravete.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Pui provensal

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort Linzer

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.