HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 100 g faina alba
  • 150 ml lapte
  • 50 g unt
  • 4 oua
  • 1/2 lingurita ierburi Provence
  • un praf de sare si piper
  • 100 g cascaval Emmentaler
  • 50 g telemea

Se pune la foc laptele cu untul si se fierb 2-3 minute. Se amesteca in cratita de pe foc si faina si condimentele si se bat cu un mixer la viteza mica. Se ia de pe foc, se lasa la racit si apoi se adauga 3 dintre oua batute. Cascavalul se rade si telemeaua se faramiteaza. Se amesteca jumatate din cantitatea de cascaval cu telemeaua si se incorporeaza in compozitia pentru aluat. Separat se amesteca oul ramas cu cealalta cantitate de cascaval. Se formeaza cu lingura sau cu mana mici bile din aluat care se tavalesc prin oul cu cascaval si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute pana devin aurii.

Pofta buna!

 

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Trufe de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • November 30, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajituri cu ciocolata si fulgi de migdale

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele de cartofi si morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 26, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.