HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu ierburi aromate

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 pulpe de miel (de 1 kg fiecare), 1,2 kg cartofi (nesfaramiciosi), 100 g unt, 150 ml smantana subtire, o lingura mustar, o legatura de busuioc,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Pulpa de miel cu salvie si tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 25, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 kg pulpa de miel, 1/4 ceasca salvie proaspata taiata mai mare, 2 linguri tarhon verde taiat mai mare, 1 catel de usturoi, 1 ceapa potrivita…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta simpla din aluat fraged (nisipos)

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Ingrediente: 300 g faina, 200 g unt, 100 g zahar pudra, un ou intreg, un galbenus, un plic cu zahar vanilat, un virf de cutit sare fina, coaja si zeama…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sote de miel cu curry si stafide

  • Eduard Nedelcu
  • June 24, 2014
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 kg carne de miel fara os (spata), 3 cepe, 4 catei de usturoi, 1 tulpina de telina, 100 g stafide (deschise la culoare), 1 conserva…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g cartofi, sare, chimen, o legatura mare de verdeata (patrunjel, marar), 2 cepe mici, 6 castraveciori murati, 200 g smantana acra, un borcan de iaurt,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Ingrediente: un peste care nu are oase multe, aspic. Mod de preparare: Pentru aspic se preteaza numai pestele care nu are oase multe: salaul, pastravul, somnul, calcanul, morunul. Pestele se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Carne de vanat in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Ingrediente: carne de vinat, aspic. Mod de preparare: Aspicul se va prepara cu 12-13 foi de gelatina sau cca 40 g granule de gelatina, ca sa se realizeze un aspic…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de pui cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • June 22, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 750 g pui (bucati), 1 morcov, 1/4 radacina de telina, 2 cepe, o lingurita boabe de piper, o foaie de dafin, sare, 1/2 ceasca orez cu…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de perisoare cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Ingrediente: carne de vaca (80 g), franzela (1/2 felie), orez (1/2 lingurita), patrunjel verde (1/2 lingurita), tarhon, galbenus (1/2), zeama de lamaie (1 lingurita), sare, morcov (1/2), cartofi (1). Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de gris rumenit

  • Eduard Nedelcu
  • June 21, 2014
Ingrediente: morcov (1/2), cartof (1), gris (1 lingura), unt (10 g), sare, patrunjel verde. Mod de preparare: Morcovul si cartoful se fierb in cca 400 ml apa si se strecoara.…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Rosii umplute cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • June 20, 2014
Se taie rosiile in doua, se scobesc atat cat sa intre oul si sa stea in picioare, se sareaza si se lasa la scurs. Se pune in fiecare putina maioneza.…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de citrice si avocado

  • Eduard Nedelcu
  • June 20, 2014
Se desfac felii un grapefruit rosu si o portocala. Un avocado se taie feliute. Se aranjeaza toate fructele pe frunze de salata verde, se sareaza si se toarna putin ulei…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 4 5 6 7 8 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.