HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Sosuri

Sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
Ingrediente: unt (100 g), ciuperci (150 g), faina (1 lingura), zeama carne (2 cesti), vin (2 linguri), lamiie (1/2), sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ciupercile se spala, se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
Ingrediente: pentru 50 g de ciuperci albe uscate sau 500 g de ciuperci proaspete se iau 2 cepe albe, 1 1/2 lingurita faina, 100 g bulion de rosii, 50 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Ingrediente: 1 kg faina, 300 gr zahar, 125 ml ulei, 125 gr unt, 1/4 l lapte, 8 galbenusuri, 50 gr drojdie, 2 linguri rom, 1 lingurita sare, coaja de lamiie.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Timp de preparare: cca 3/4 ora. Cca 340 kcal/portie. Ingrediente: 4 linguri ulei (de masline), 2 catei de usturoi taiati marunt, 250 g carne tocata mixta, 1 ceapa taiata in…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos cu nuci si usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • July 17, 2014
Ingrediente: 2 pahare de nuci macinate, miezul de la o felie de piine, 10 catei de usturoi, ¼ l de ulei, 2 linguri de otet, o cescuta de apa, sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 17, 2014
Ingrediente: 1 ceasca (aprox. 250 grame) de sos brun (vezi reteta sos brun), unt (50 g), castraveciori murati (2), 1 lingura rasa mustar, 3 linguri vin, o lingurita otet, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos brun

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt sau ulei (75 g), faina (75 g), morcov (1), patrunjel (1), telina (1/2), ceapa (1), usturoi (2 catei), dafin (1/4 foaie), cimbru, bulion pasta (50 g), piper, sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Ingrediente: unt (50 g), faina (1 lingura), lapte (250 ml), sare, piper. Mod de preparare: Se incalzeste untul, se adauga faina mestecind continuu cu lingura si dupa citeva minute se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (Béchamel)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: 20-30 g faina, 30-40 g unt, 1/2 l lapte, sare. Mod de preparare: Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1l la foc mic, numai un minut, amestecind…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru peste inabusit)

  • Eduard Nedelcu
  • July 15, 2014
Ingrediente: faina, supa de peste, lamiie, unt. Mod de preparare: O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos alb (pentru carne fiarta)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: 1 lingura faina, 2 linguri unt, 1 1/2 pahare supa de carne, 1 galbenus de ou. Mod de preparare: O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Rizoto (Risotto)

  • Eduard Nedelcu
  • July 14, 2014
Ingrediente: o ceapa, 50 g de unt, 200 g de sunca fiarta, 200 g de orez, cimbru, dafin, 1/2 litru de supa de carne sau apa fierbinte, o lingura de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 4 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.