Ingrediente:
- faina,
- supa de peste,
- lamiie,
- unt.
Mod de preparare:
O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste si se lasa sa fiarba 7-10 minute. Apoi sosul se sareaza se ia de pe foc, se adauga zeama de la o lamaie sau sare de lamiie dizolvata in apa, o bucatica de unt proaspat. Se freaca bine pentru ca untul sa se amestece cu sosul si se strecoara.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Alege o epilare definitiva cu laser pentru a scapa de parul nedorit - April 16, 2021
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
Comentarii recente