Sos cu nuci si usturoi

Ingrediente:

  • 2 pahare de nuci macinate,
  • miezul de la o felie de piine,
  • 10 catei de usturoi,
  • ¼ l de ulei,
  • 2 linguri de otet,
  • o cescuta de apa,
  • sare.

Mod de preparare:

Curatati si pisati usturoiul pina devine pasta. Combinati-l apoi cu nucile si miezul de piine muiat, stors, si bateti-l bine pina se formeaza ca un aluat. Adaugati picurat otet si apa, potriviti de sare si amestecati. Puneti apoi uleiul ca la maioneza si amestecati continuu.

Servire:

Se serveste cu peste prajit.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.