HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Sosuri

Sos brun

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • unt sau ulei (75 g),
  • faina (75 g),
  • morcov (1),
  • patrunjel (1),
  • telina (1/2),
  • ceapa (1),
  • usturoi (2 catei),
  • dafin (1/4 foaie),
  • cimbru,
  • bulion pasta (50 g),
  • piper,
  • sare,
  • oase de vita sau porc (500 g).

Mod de preparare:

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie in bucati ceapa, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita se pune untul si cind se infierbinta adauga faina rumenindu-se bine in tot timpul se amesteca cu o lingura de lemn sa nu se arda faina. Dupa ce aceasta a capatat o culoare bruna, se adauga zarzavaturile, ceapa si condimentele si se prajesc usor. Se sting apoi cu doua cesti cu apa calda. In timp ce se prepara sosul, oasele se sparg si se prajesc in cuptor, apoi se pun in vasul cu sos odata cu bulionul. Se fierbe totul la foc potrivit cca 3 ore, avind grija sa se adune spuma cind se formeaza si sa se mestece mereu ca sa nu se prinda sosul de vas. Dupa ce este gata se strcoara printr-o sita. Se foloseste ca material de baza la prepararea sosurilor.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sosuri

Sos alb

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Diverse

Cum sa-mi aleg caloriferele pentru locuinta?

  • Eduard Nedelcu
  • July 16, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de hrean

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos picant de rosii cu mustar

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de visine

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de vin pentru peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de soia

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.