HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Sosuri

Sos de carne tocata

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Timp de preparare: cca 3/4 ora.
Cca 340 kcal/portie.

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei (de masline),
  • 2 catei de usturoi taiati marunt,
  • 250 g carne tocata mixta,
  • 1 ceapa taiata in cuburi,
  • 1 morcov taiat in cuburi,
  • 1 ceapa (praz) taiata in rondele,
  • 1 lingura verdeturi taiate marunt,
  • 2 linguri pasta de tomate,
  • 1 cutie de conserva de rosii decojite (315 ml),
  • sare,
  • piper macinat proaspat,
  • 1 praf de zahar,
  • 1 lingurita busuioc,
  • 1 lingurita oregano,
  • 1 lingurita amidon (faina),
  • 1 lingura melisa taiata marunt.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, se prajesc bine usturoiul si carnea tocata. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cu usturoiul si cu carnea. Se toarna pasta de tomate si rosiile in compozitie. Se fierbe 15-20 de minute. Se adauga condimentele, se amesteca amidonul (faina) cu putina apa si se adauga la sos.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sosuri

Sos cu nuci si usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • July 17, 2014
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de hrean

  • Eduard Nedelcu
  • July 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos picant de rosii cu mustar

  • Eduard Nedelcu
  • July 22, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de visine

  • Eduard Nedelcu
  • July 21, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de vin pentru peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de soia

  • Eduard Nedelcu
  • July 20, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Sosuri

Sos de ciuperci cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • July 19, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.