Sos de carne tocata

Timp de preparare: cca 3/4 ora.
Cca 340 kcal/portie.

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei (de masline),
  • 2 catei de usturoi taiati marunt,
  • 250 g carne tocata mixta,
  • 1 ceapa taiata in cuburi,
  • 1 morcov taiat in cuburi,
  • 1 ceapa (praz) taiata in rondele,
  • 1 lingura verdeturi taiate marunt,
  • 2 linguri pasta de tomate,
  • 1 cutie de conserva de rosii decojite (315 ml),
  • sare,
  • piper macinat proaspat,
  • 1 praf de zahar,
  • 1 lingurita busuioc,
  • 1 lingurita oregano,
  • 1 lingurita amidon (faina),
  • 1 lingura melisa taiata marunt.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, se prajesc bine usturoiul si carnea tocata. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cu usturoiul si cu carnea. Se toarna pasta de tomate si rosiile in compozitie. Se fierbe 15-20 de minute. Se adauga condimentele, se amesteca amidonul (faina) cu putina apa si se adauga la sos.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.