HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbii marinate

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 2 scrumbii mijlocii, 2 cepe, 1 morcov mic, boabe de piper, boabe de mustar, 1 frunza de dafin, citeva masline, 5 linguri ulei, 2 linguri otet. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbii sarate cu sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 2 scrumbii mijlocii, 1 lingurita mustar, 50 g ulei, otet dupa gust, cateva masline sau frunze de salata verde. Mod de preparare: Se tine scrumbia 24 ore in apa,…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de scrumbii sau de cherci cu cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1 scrumbie mijlocie, 600 g cartofi, 2 cepe mijlocii, 1 lingurita otet, 2 linguri ulei, cateva masline. Mod de preparare: Se curata scrumbia; se spala si se lasa cateva…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Rosii umplute cu peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 12 rosii mijlocii, bucatele de peste fiert, 3 – 4 ciuperci, sare, piper, putin otet. Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Rosii umplute cu carne si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 12 rosii mijlocii, putina carne de pasare fiarta sau fripta, 3 – 4 ciuperci, sare, piper, putin otet. Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Rosii portugheze cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 12 rosii mijlocii, 2 ardei, 100 g orez, sare, piper, cateva frunze de salata verde. Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita mustar, 50 g ulei. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 2 galbenusuri, 1 lingurita mustar, 100 g ulei, 1 lingura smantana, un varf de lingurita sare, 2 – 3 masline sau putina salata verde. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua rascoapte cu sos picant

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 2 galbenusuri, 1 Iingurita mustar, 100 g ulei, 2 castraveti murati in otet, un varf de lingurita sare. Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Cand sunt…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua umplute cu ficat

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 100 g ficat de gasca, unt proaspat cat o nuca, un varf de lingurita sare, cateva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Oua umplute cu pasta de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 6 oua, 50 g unt 1 lingurita pasta de peste (anchois), cateva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu mazare verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400g piept de pui, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 500g conopida, 3 linguri ulei, 2 lingurite chimen, 1 lingurita boia dulce, 1/4 lingurita scortisoara pisata,…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari reci

Crochete de morcovi si telina

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400g morcovi, 400g telina (radacina), 100g cascaval, 3 oua, sare, piper, 2 linguri de pesmet, 4 linguri de ulei, 1 pahar de smantana (200ml), icre de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 99 100 101 102 103 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.