Rosii umplute cu carne si ciuperci

Ingrediente:

  • 12 rosii mijlocii,
  • putina carne de pasare fiarta sau fripta,
  • 3 – 4 ciuperci,
  • sare,
  • piper,
  • putin otet.

Pentru maioneza:

  • 1 galbenus,
  • 1 lingurita mustar,
  • 50 g ulei.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Se pregatesc rosiile dupa cum s-a aratat mai sus. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierteĀ  in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.