Oua cu maioneza

consultanta Dan Bradu

Ingrediente:

  • 6 oua,
  • 2 galbenusuri,
  • 1 lingurita mustar,
  • 100 g ulei,
  • 1 lingura smantana,
  • un varf de lingurita sare,
  • 2 – 3 masline sau putina salata verde.

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari. Cand s-au racit se curata de coaja si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza (v. 49) pregatita cu mustar, la care s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.