Rosii umplute cu peste

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 12 rosii mijlocii,
  • bucatele de peste fiert,
  • 3 – 4 ciuperci,
  • sare,
  • piper,
  • putin otet.

Pentru maioneza:

  • 1 galbenus,
  • 1 lingurita mustar,
  • 50 g ulei.

Mod de preparare:

Se iau bucatelele de peste fiert, caruia i s-au scos oasele. Se pregatesc rosiile dupa cum s-a aratat mai sus. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt pestele, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte  in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.