Ingrediente:
- 2 scrumbii mijlocii,
- 1 lingurita mustar,
- 50 g ulei,
- otet dupa gust,
- cateva masline sau frunze de salata verde.
Mod de preparare:
Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie. Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn adaugand mustarul. Uleiul se pune putin cate putin, ca la maioneza. Se subtiaza cu otet. Se toarna sosul peste peste, punand imprejur masline desarate, salata de cartofi, salata verde.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
Comentarii recente