HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Garnituri

27 posts
  • Garnituri

Cartofi frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • October 1, 2008
Ingrediente: 700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare. Mod de preparare: Cartofii de marime mijlocie, bine curatati si necuratati de coaja se…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Pasteta din creier

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 300 g creier de vitel sau de porc, 150 g ceapa, 50 ml untdelemn, 20 ml rom, 150-200 g unt, 5 masline, un gogosar, 5 sardele, cite un virf…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Pasteta din carne cu sardele

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 500-600 g carne de vitel, amestecata cu carne de porc mai grasa, 100-150 g ceapa, 100 g unt, 30 ml untdelemn, o cutie de sardele, 50 ml vin, o…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Pasteta cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 300 g sunca slaba, 3 oua, 100 g ciuperci, 150 g unt, 100 ml smintina groasa (se poate inlocui cu 50 g unt), 5-6 sardele, 80 g ceapa, condimente…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri
  • Mancare cu legume

Cartofi frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: 1 kg de cartofi, 9 oua, 500 g de telemea, 250 g de smantana, piper, eventual boia, verdeata, margarina pentru uns. Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja,…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 22, 2008
Ingrediente: lapte (1 l). Mod de preparare: Se pune laptele sa se prinda intr-un vas emailat sau din portelan si se lasa la temperatura camerei (20-25 grade C), pina se…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Scordolea de nuci

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 250 g nuci, 1 felie de paine, 2 – 3 catei de usturoi, 100 g ulei, 1 lingura otet, sare. Mod de preparare: Se curata nucile de coaja si…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Taitei cu sos de praz

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g taitei, sare, 2 fire de praz (600g), 200g slaninuta afumata, 3 linguri de untdelemn, 1 catel de usturoi, 1/2l apa fiarta cu Knorr sau concentrat de carne, 200g…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi gratinati cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 750g cartofi rosii, 3 mere acrisoare, 2 linguri suc de lamaie, sare, piper, 2 lingurite cimbru tocat, 250ml smantana, 150g granza, 2 linguri unt. Mod de preparare: Se unge…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Sfecla cu hrean in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 2 kg sfecla rosie, 150 ml otet, 100 g hrean, 150 zahar, 100 g gelatina, 50 g sare, 2 kg oase. Mod de preparare: Sfecla spalata se pune la…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri
  • Sosuri

Tzatziki

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 1/2 kg. castraveti proaspeti, 3 cutii iaurt de 500 grame, 50 gr. nuci, usturoi, marar, sare, ulei. Mod de preparare: Se scurge iaurtul in tifon. Se taie castravetii cubulete…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Colcannon

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 cartofi potriviti, 300 g varza alba taiata fidea, 60 g unt, 1/2 ceasca ceapa verde tocata, 2/3 ceasca lapte cald, piper macinat sau 1 lingura…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 2 3 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.