HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Budinci, tarte si foietaje

125 posts
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarte Leipzig

  • Eduard Nedelcu
  • August 14, 2008
Ingrediente (pentru 20 bucati): Pentru aluat: 250g faina, 80g zahar pudra, 150g unt, 1 galbenus, 1 praf sare. Pentru umplutura: 100g zahar pudra, 100g nuci macinate, 1 lingura apa de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu branza in stil elvetian

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): Blat: 250g faina, 1 praf de sare, 125g unt rece. Umplutura: 2 linguri faina, 2 oua, 300ml smantana, 1 varf de cutit boia, sare, 250g cascaval…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Alb si negru

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 80 bucati): 750g faina, 375g unt, 300g zahar pudra, 3 linguri rom, sare, 3 linguri cacao, 2 linguri lapte, 1 lingurita scortisoara si 1 albus. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Rulada cu verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 600g spanac, 1 salata mare, 80g parmezan ras, 200g de stevie, 4 oua, 1 ardei gras rosu si unul galben, 300g branza de vaci proaspata, busuioc, sare, piper, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de pui cu paste si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 150g paste (penne), 1 ou, 150g carne de pui, 50ml lapte, 30g unt, 50g pesmet, 100g cascaval, sare. Mod de preparare: Se fierb pastele in apa cu sare, se…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu opintici si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1kg ciuperci/ghebe (opintici), 2-3 cepe, 50ml ulei, 5 catei de usturoi, 3 oua, 150g margarina, 300g faina, 250g cascaval. Mod de preparare: Se face un aluat din faina, margarina,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1Kg ciuperci, 2 cepe, 100g cascaval, 1 leg. marar, 150g unt, 2 oua, 250ml lapte, 3 linguri faina, 1 lingura pesmet, ± sare, piper. Mod de preparare: Se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: Pentru aluat: 200g faina, ½ lingurita sare, 60g unt, 150g branza de vaci, 50g alune, 4-5 mere, 1 ou, 1 pahar (200g) smantana, 2 linguri zahar tos, 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Rulada cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 4 oua, un praf de sare, 140 g zahar, 120 g faina, 1 lingurita praf de copt, 40 g migdale macinate, ½ fiola esenta de migdale, 400 g fructe…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 500g ciuperci, 2 cepe mijlocii, 5-6 oua, 2 linguri ulei, 2 linguri pesmet, sare, piper, 1 lingurita verdeata tocata marunt, putin unt. Pentru foaie: 1 cescuta ulei, 2 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Pasca din aluat de cozonac cu crema de branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 750gr. branza de vaci, 100gr. unt, 200ml smantana groasa, 50gr. gris, 30g faina, 200g zahar, 5 oua, ½ lingurita de sare, 50-100g stafide, 30ml rom, coaja de lamaie. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta Tatin cu piersici

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 8 piersici galbene, 80 g unt, 50 g zahar, 250 g aluat de foietaj. Mod de preparare: Inmuiati piersicile in apa clocotita, treceti-le apoi sub jetul…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.