HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Rulada cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 4 oua,
  • un praf de sare,
  • 140 g zahar,
  • 120 g faina,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 40 g migdale macinate,
  • ½ fiola esenta de migdale,
  • 400 g fructe de padure asortate,
  • 400 ml frisca,
  • 2 pachete intaritor de frisca,
  • 1 lingura zahar pudra.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 grade. Separati albusurile de oua. Frecati galbenusurile cu 60 g zahar pana devin cremoase. Bateti albusurile pana se intaresc, adaugand 60 g de zahar. Turnati spuma de albus peste compozitia cu galbenus. Amestecati faina cu praful de copt, apoi cu migdalele si esenta de migdale. Turnati totul peste compozitia cu albus. Turnati compozitia blatului intr-o tava in care ati pus hartie de copt si coaceti 8-10 minute. La sfarsit rasturnati blatul pe un prosop de bucatarie pudrat cu zahar si indepartati hartia cu grija. Rulati blatul pe lungime cu ajutorul prosopului si lasati-l sa se raceasca. Intre timp, alegeti fructele, eventual curatati-le, spalati-le si taiati-le in bucati. Bateti frisca bine cu intaritorul de frisca si 20 g de zahar. Derulati cu atentie blatul. Ungeti-l cu frisca, presarati fructele si rulati-l la loc cu ajutorul prosopului. Dati la rece pentru cca. 60 de minute. Pudrati rulada cu zahar pudra si taiati-o felii.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi crocanti

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.