HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Rulada cu verdeata

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 600g spanac,
  • 1 salata mare,
  • 80g parmezan ras,
  • 200g de stevie,
  • 4 oua,
  • 1 ardei gras rosu si unul galben,
  • 300g branza de vaci proaspata,
  • busuioc,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura smantana.

Mod de preparare:

Spalati bine verdeturile si opariti-le cu apa sarata, clocotita. Scurgeti si lasati sa se racoreasca. Tocati marunt, amestecati cu galbenusurile peuse pe rand, parmezanul ras, omogenizati bine compozitia, adaugati sare si piper dupa gust si incorporati albusurile batute spuma. Turnati preparatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina (sau cu o folie de aluminiu) si coaceti 15 minute in cuptorul incins in prealabil. Cand este gata, scoateti-l pe un prosop curat, umezit cu apa rece si stors bine, rulati-l si lasati-l sa se raceasca. Separat, coaceti ardeii, curatatii de coaja si seminte si taiatii felii. Frecati branza de vaci cu smantana pana devine cremoasa, sarati usor, ungeti cu ea rulada (dupa ce ati indepartat prosopul umed) asezati deasupra feliile de ardei rosu si galben alternativ si frunzele de busuioc. Rulati-o din nou intr-o folie de aluminiu si dati-o la rece, pentru o jumatate de ora. Taiati felii si serviti.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Prajitura vieneza

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Tort festiv cu ananas si kiwi

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.