HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu opintici si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • 1kg ciuperci/ghebe (opintici),
  • 2-3 cepe,
  • 50ml ulei,
  • 5 catei de usturoi,
  • 3 oua,
  • 150g margarina,
  • 300g faina,
  • 250g cascaval.

Mod de preparare:

Se face un aluat din faina, margarina, 1 galbenus, 3 linguri cu apa si sare. Se framanta bine si se lasa la rece o ora. Pentru umplutura se curata ciupercile si se spala bine, apoi se fierb 20 minute in apa cu sare. Se scurg bine de apa si se dau prin masina de tocat. Separat, se calesc usor ceapa si usturoiul tocate marunt. Se pun apoi ciupercile si se calesc pana se evapora toata apa. Se potriveste de sare si piper si, dupa ce se raceste, se pun 1ou, patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine. Se intinde aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se pun ciupercile calite. Cascavalul se da pe razatoare si se amesteca cu un ou. Se intinde uniform deasupra ciupercilor. Se coace la cuptor 30-40 de minute sau pana cand cascavalul prinde o crusta aramie. Se consuma imediat, calda.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de pui cu paste si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu lapte de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • July 1, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu spanac si mozarella

  • Eduard Nedelcu
  • June 29, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de porc

Budinca cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • February 14, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Preparate din carne de vita si oaie

Budinca din carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • February 13, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Mignon

  • Eduard Nedelcu
  • September 6, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort special de mere

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort Stan si Bran cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Budinci, tarte si foietaje

Tort de smochine

  • Eduard Nedelcu
  • August 10, 2010
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.