HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Gustari reci

Tartina cu pasta din oua fierte tari

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Ingrediente: 3-4 oua, o lingurita cu virf mustar, o lingura zeama de lamiie, un virf de cutit de piper sau dupa gust, cca 100 g unt sau untdelemn sau 100…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Ingrediente: apa (1 pahar), piersici rosii (8), zahar pudra (150g), vin (1/2 pahar). Mod de preparare: Se face un sirop din apa si zahar, in care se pun sa dea…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Ingrediente: pepene galben (1), zahar (3 linguri), rom (2 linguri). Mod de preparare: Pepenele, taiat bucatele, se presara cu zahar si se stropeste cu rom. Se lasa la rece. Servire:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Ingrediente: capsuni (500g), zahar tos (250g), vin rosu (1 pahar), coaja de lamiie (1/2 lamaie). Mod de preparare: Din zahar, vin si coaja de lamaie se fierbe un sirop gros.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Ingrediente: caise (1/2kg), zahar pudra (150g), zeama de lamiie (1 lamaie), vin alb (1 pahar). Mod de preparare: Caisele se curata de coaja, li se scot iamburii si se pun…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Ingrediente: banane (3), zahar pudra (2 linguri), zeama unei jumatati de portocale. Mod de preparare: Se curata bananele, se taie in felii, se stoarce portocala peste ele si se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde cu smintina si oua

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Ingrediente (pentru 300 g salata verde): un castravete proaspat, 1 ou, 1/2 pahar de sos de smintina cu otet. Mod de preparare: Salata verde se spala si se scurge bine,…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde cu ansoa

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g salata verde (sau chinezeasca), 125 g rosii mici, 2 cepe verzi, 100 g fileuri de ansoa in ulei, 1/2 legatura patrunjel verde, 1/2 legatura…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde cu sos de smantana

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Ingrediente: salate (2), smintina (1/2 pahar), otet (1 lingura), sare, zahar pudra (1/2 lingurita), marar tocat (1 lingura), patrunjel tocat (1 lingura). Mod de preparare: Se spala foile de salata,…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata verde

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2014
Ingrediente: 2 salate verzi, 1 lingura untdelemn, zeama de la o jumatate de lamiie sau o lingurita de otet, sare, piper. Mod de preparare: Se curata frunzele vestede. Se tin…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata Waldorf

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Ingrediente (pentru 4 persoane): 5 mere rosii mijlocii, 2 tulpini de telina taiate rondele, 1/4 ceasca miez de nuca sfaramat, 1/4 ceasca maioneza, 3 linguri sos vinegreta, 1 lingura smantana…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Telina cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • July 5, 2014
Ingrediente: 2 teline mari, 200 g de smintina, o lingura rasa cu faina, 100 g de cascaval, sare. Mod de preparare: Spalati telinele, curatati-le de coaja si taiati-le taitei. Puneti-le…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 46 47 48 49 50 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.