HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de porc

Pachetele de sunca si vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 vinete, 2 linguri de ulei, 6 felii de sunca (jambon), 2 linguri unt, salata verde. Mod de preparare: Se spala vinetele, se taie rondele si…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Piperada

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg rosii, 4 ardei iuti verzi, 3 cepe, 8 oua, 4 felii subtiri de jambon, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Placinta americana cu banane

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 200 g faina, 3 galbenusuri, 100 ml lapte, 2 linguri pesmet, 2 linguri unt, 2 banane, 3 albusuri, frisca batuta. Mod de preparare: Se pun bananele intr-o tavita mai…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 3 persoane): 1,2 kg aripi de pui, grasime pentru tava, 6 linguri de sos special pentru gratar (Barbecue) sau ketchup iute. Mod de preparare: Se clatesc aripioarele cu…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de vita si oaie

Hamburger

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 600 g carne de vaca (proaspat tocata), grasime pentru tava, sare, piper, 6 chifle (300 g), 6 linguri mustar dulce, cateva frunze de salata verde, un…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Coleslaw (Salata de varza alba)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 linguri otet alb, o lingura faina, o lingurita mustar, o lingurita zahar, o lingurita sare, 6 linguri smantana subtire, 20 g unt sau margarina, 300…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata Waldorf

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 5 tulpini de telina, 40 g samburi de nuca, 2 mere acrisoare (mijlocii), 2 linguri zeama de lamaie. Pentru sos: 100 g maioneza, 150 g iaurt.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Mere a la Tatin

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1,5 kg mere, 100 g zahar pudra, 75 g unt. Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 210ºC. Se unge un vas de pamant (sau yena)…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste oriental

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 bucati de peste (de cate 250 g fiecare), un ardei gras, zeama de la o lamaie, trei catei de usturoi, coriandru, 12 masline verzi, trei…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Cartofi cu piept afumat (Bacon)

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 6 cartofi mari, 3 felii subtiri de Bacon, 12 foi de dafin, o lingurita de mirodenii (cimbru, rozmarin etc.), 3 linguri ulei de masline, sare, piper.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu 40 de catei de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): un pui curatat (circa 1,5 kg), 40 catei de usturoi, doua foi de dafin, 6 crengute de cimbru, doua crengute de rozmarin, doua linguri ulei de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Ceapa rosie umpluta cu jambon

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 cepe rosii mari, doua frunze de salvie, 40 g jambon (crud), 30 g miez de paine, o lingura smantana, 25 g parmezan (sau cascaval) ras,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 213 214 215 216 217 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.