Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 750 g rosii,
- 250 g ciuperci,
- 1/2 legatura maghiran,
- 1 crenguta de cimbru,
- 1 ceapa,
- 1 catel de usturoi,
- 500 g spaghete,
- sare,
- 3 linguri ulei de masline,
- piper proaspat macinat,
- 100 g carnati afumati (taiati felii subtiri),
- 60 g cascaval.
Mod de preparare:
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie bucati. Ciupercile curatate se taie felii, ceapa, usturoiul si frunzulitele de cimbru si maghiran se toaca marunt. Se fierb spaghetele (al dente) in apa cu sare si, intre timp, se calesc in uleiul bine incins ceapa si usturoiul, pana ce devin sticloase. Apoi se adauga ciupercile, se prajesc putin, si la urma de tot – rosiile si ierburile care se dunstuiesc si ele 2-3 minute si se gusta de sare si piper. Carnatii se taie felii, spaghetele se scurg si se baga sub un jet de apa rece. Se pun toate intr-un castron, se amesteca bine cu sosul si se presara cu cascavalul ras.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Vitamina C: Tot ce trebuie sa stiti despre importanta ei. - May 19, 2022
- Ce sa ai in vedere cand iti cauti o destinatie de vacanta? - May 16, 2022
- Cel mai simplu cadou pe care îl poți face de Ziua Îndrăgostiților - May 11, 2022
Comentarii recente