Rulouri de peste

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 12 fileuri de peste dezosat (la alegere),
  • 2-3 castraveti murati taiati bucatele,
  • 1/4 ceasca ceapa verde tocata marunt,
  • 2 linguri capere tocate,
  • 2 cepe potrivite taiate fideluta,
  • 2 cesti otet de vin sau de mere (alb),
  • 2 cesti apa,
  • 12 boabe de piper negru,
  • 6 boabe de piper alb,
  • 6 cuisoare intregi,
  • 1 lingura boabe de mustar,
  • 2 foi de dafin.

Mod de preparare:

Presarati peste fileurile de peste castraveciorii, ceapa verde si caperele, rulati-le strans si fixati-le cu scobitori. Asezati-le intr-un borcan, alternand un strat de peste si unul de ceapa uscata. Puneti celelalte ingrediente pe foc, lasati-le sa fiarba incet si fara capac circa 10 minute si turnati zeama clocotita peste fileurile de peste. Inchideti borcanul cu un capac si tineti-l la frigider cel putin 5 zile. Serviti pestele cu salata si paine proaspata.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

2 Comments

  1. Retete de slabit

    Intereanta retetea, o sa incerc cu mai putine fileuri de peste, in caz ca nu imi iese sa nu pun 3 kg de peste 🙂

  2. Bucatarul

    Pai bineinteles, retete este pentru 6 persoane. Poti sa incerci doar pentru tine intai.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.