HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel Parizian

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou, sare, pesmet, untdelemn. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi
  • Gustari reci

Rulada cu sunca

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 6 oua, 250 g sunca, 200 ml smintina, 100 g faina, 200 g unt, 50g cascaval ras, 1/2 lingurita sare. Mod de preparare: Se unge cu margarina solida si…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Rasol cu afumatura

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 300-400 g carne rasol, 100 g costita sau slanina afumata, 100 ml suc de rosii, 200 ml vin, foaie dafin, o lingurita ceapa rasa, o lingurita cu virf faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu smantana si hrean

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: un pui de cca 1 kg, 1/2 kg zarzavat de supa (morcovi, patrunjel, telina, ceapa), 1-2 linguri cu virf de hrean ras fin, 400-500 ml smintina groasa, proaspata, o…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Macaroane cu branza

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 1/4 macaroane, 50-80 g unt, 200 g brinza. Mod de preparare: Intr-un vas de cca 2 l se pune grasime, se lasa sa se incalzeasca putin, apoi se adauga…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Galuste de ficat cu franzela pentru supa de carne, de zarzavat sau de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 100-150 g ficat crud de pasare, vitel sau porc, 50 g franzela, 30 g gris, 20 g faina, un ou, 2 linguri untdelemn, o lingurita ceapa rasa fin, o…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Galuste cu prune din aluat cu branza de vaci II

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 300-350 g brinza de vaci, un ou, 50 g gris, 50 g faina, 12-13 prune, sare, 50 g pesmet, untdelemn, zahar pudra, vanilie. Mod de preparare: Brinza se marunteste…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Galuste cu prune din aluat cu branza de vaci I

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: 350-400 g brinza de vaci, 2 oua de marime mijlocie, 100 g franzela fara coaja, 50 g faina, 50 g gris, 250 g prune mai mici (brumarii), sare, 50…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Galuste cu faina

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: un ou, faina cit greutatea oului (cintarit cit este intreg), o lingura untdelemn. Mod de preparare: Dupa ce albusul s-a batut spuma, intr-o farfurie intinsa, se adauga untdelemnul si…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Frecatei pentru supa de carne, de zarzavat sau de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • January 5, 2009
Ingrediente: un ou mare, circa 130-150 g faina. Mod de preparare: Oul se sparge intr-un castron, se bate bine cu firculita, apoi se amesteca cu cca 100 g faina, ca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste alb cu sos de sunca si untisor

  • December 31, 2008
Ingrediente: Pentru 4 portii 75 gr. untisor 450 ml supa limpede de peste sau de pui 150 ml vin alb sec 225 gr. tagliatelle (sunt o varietate de paste, asemanatoare…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Somon si spaghete in sos de oua

  • December 15, 2008
Ingrediente: Pentru 4 portii 3 oua 1 lingurita patrunjel verde, tocat 1 lingura marar verde, tocat 40 gr. parmezan ras 40 gr. branza de oaie, data pe razatoare 2 linguri…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 142 143 144 145 146 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.